Paste cu carne tocata

de - Andreea - in Penne, 21 Ian 2013 | 25619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste scurte
  • 200 gr carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 tija telina
  • sos de rosii
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata:

Tocam marunt ceapa si o calim impreuna cu morcovul taiat cuburi mici si tija de telina,la fel,tocata marunt.

Cind acestea s-au calit,adaugam carnea si lasam la calit pina isi schimba culoarea.

Adaugam sosul de rosii,putina apa si sare,piper dupa gust.

Cind sosul a scazut adaugam busuioc.

Pastele le fierbem intr-o oala cu apa cu sare pentru circa 10 minute.Se scurg de apa si se amesteca cu sosul cu carne tocata.

Se servesc calde presarate cu parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu mix de carne